Møte for tillitsvalgte tirsdag 11. september kl 18.00 Historica, Rakkestad.

Vi innkaller med dette til Møte for tillitsvalgte kl 18.00 på Historica (Ertevannsveien 4, Rakkestad) Det blir servert kaffe og kringle.Møtet vil følge opp diskusjonen fra fjorårets møte om lagets arbeidsoppgaver, endringer i lagets struktur, samt oppsummere besøksrunden styret har hatt i lokallagene.

Påmelding til
odd.skriubakken@gmail.com eller gunnar.hjorthaug@icloud.com innen 4. september

Odd Jan Skriubakken, leder

Møtet innkalles i henhold til Østfold Historielags vedtekter:

  • 8 Møte for tillitsvalgte

Møte for tillitsvalgte er et rådgivende organ.

Møte for tilitsvalgte består av fylkesstyret, torepresentanter fra hvert lokallag, lederne i de faste komiteene samt redaktør i Wiwar.Det holdes minst et møte i løpet av høsten eller så ofte styret finner det nødvendig.